Opel Club Finland (OCF) - Rekisteröityminen

Käyttämällä "Opel Club Finland (OCF)" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Opel Club Finland (OCF)", "https://opelclubfinland.fi/keskustelu"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Opel Club Finland (OCF)"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Opel Club Finland (OCF)"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.


Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Opel Club Finland (OCF)"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten.


Hyväksyt, että "Opel Club Finland (OCF)" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme.


Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Suostut myös, että foorumille kirjoitetut viestit säilyvät käyttäjätunnukseen liittyvien henkilötietojen poistosta huolimatta. Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Opel Club Finland (OCF)" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.