Tiedote Ocf:n tilanteesta.

Uutisia maailmalta ja sivustoon, sekä OCF:n toimintaan liittyvät tiedotteet.
Opel Club Finland
OCF Staff
OCF Staff
Viestit: 202
Liittynyt: 06 Tammi 2014, 15:22

Tiedote Ocf:n tilanteesta.

Viesti Kirjoittaja Opel Club Finland » 07 Marras 2021, 19:01

Rakkaan kerhomme tulevaisuus näyttää tällä hetkellä kovin epävarmalta. Vuosia jatkunut jäsenmäärän aleneminen on johtanut vähitellen siihen että toimintoja on pakko leikata koska rahaa ei yksinkertaisesti ole niiden pyörittämiseen. Kerhon huippuvuosina jäseniä oli noin 1000 ja nyt enää noin 260. Myös tapahtumiin osallistuminen on laskenut.

Ensimmäisenä liipaisimella on kerhon lehti, Opel Fan. Edellinen maahantuoja on sponsoroinut kerholehden julkaisua joten lehti ei ole juurikaan kuormittanut kerhon taloutta. Nykyinen maahantuoja on ollut tähän saakka varsin heikosti yhteistyössä kerhon kanssa joten pari lehteä on julkaistu kerhon omalla kustannuksella, mikä ei ole ollut hyvä asia. Tämän seurauksena seuraavaa numeroa ei ole näillä näkymin varaa painaa paperisena versiona. Mahdollisesti lehti julkaistaan sähköisenä versiona jos sille löydetään tekijä mutta juuri nyt tekijää ei ole tiedossa ja se tekee julkaisun tällä hetkellä mahdottomaksi.

Toinen ongelma on siinä että nykyisestä hallituksesta moni on jäämässä pois tehtävistään ja uusia innokkaita on vaikea löytää. Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä tapahtumavastaava jäävät suurella todennäköisyydellä pois ja heidän paikoilleen tulee olemaan vaikeata löytää korvaajat. Myös muu kerhoa avustava aktiivisuus on ollut viime aikoina melko vähäistä.

Ensi vuodesta tulee näillä näkymin vähintäänkin haastava ja on suuri mahdollisuus että se jää kerhomme viimeiseksi toimintavuodeksi. Tapahtumissa joudumme luultavasti tänä vuonna keskittämään voimamme suosituimpaan, summerpartyihin, muista tapahtumista ei ole vielä tietoa.

Edessä on siis vaikeat ajat ja kaikki apu kerhon eteen otetaan mielihyvin vastaan. Mutta vielä emme kuitenkaan luovuta! Yritämme koko ajan miettiä mitä pystyisimme jäsenille tarjoamaan mahdollisimman pienillä resursseilla. Esimerkiksi olemme miettineet vaihtoehtoja miten voisimme korvata jäsenlehden tai, että miten voisimme paremmin hyödyntää mahdollisia yhteistyökuvioita ja nettisivujamme.

Mikäli sinulla on ideoita mistä voisimme apua saada tai jopa jos sinulla on mahdollisuus tarjota apua, otamme niitä erittäin mielellämme vastaan!

Ja muistakaa! Esimerkiksi kerhotuotteita ostamalla tuet kerhon toimintaa!

shotgunjudge
OCF Moderaattori
OCF Moderaattori
Viestit: 13
Liittynyt: 04 Syys 2018, 18:52
Paikkakunta: Nääsville

Re: Tiedote Ocf:n tilanteesta.

Viesti Kirjoittaja shotgunjudge » 28 Marras 2021, 13:01

Kaikkein viisainta olisi se, että molemmat Opel klubit yhdistyisivät.
Semmosta

1,2sorsa
OCF Yhteyshenkilö
OCF Yhteyshenkilö
Viestit: 11152
Liittynyt: 12 Huhti 2014, 19:56
Paikkakunta: Keski-pohjanmaa

Re: Tiedote Ocf:n tilanteesta.

Viesti Kirjoittaja 1,2sorsa » 28 Marras 2021, 13:49

shotgunjudge kirjoitti:
28 Marras 2021, 13:01
Kaikkein viisainta olisi se, että molemmat Opel klubit yhdistyisivät.
https://www.opelclubfinland.fi/keskuste ... 9#p2466709
Corsa E grasshopper cdti
corsa a 1,2 s -> c18xel
Corsa b gsi projekti
Frontera sport 4x4 2,2 16v

Viestiketju Lukittu