Parranajo gallup

Tänne kaikki vitsit, hauskat jutut, netistä löydetyt hauskat linkit, autoihin liittymättömät gallupit ja muu vastaava.

Naaman ajo

Sähkökone
119
45%
Höylä
139
52%
En aja
7
3%
 
Ääniä yhteensä: 265

Zeni
'Diplomat'
'Diplomat'
Viestit: 4124
Liittynyt: 24 Loka 2002, 03:00

Re: Parranajo gallup

Viesti Kirjoittaja Zeni »

Ostettu. Tää on Braun 8000-series, en tie onks tää sitten 8995 (sellainen tossa kuitissa lukee). Hyvältähän tää vaikuttaa, ottaa lyhyeksi ja melkein kaikki. Leuan alta joutuu viimeistelemään höylällä ja sieltä myös alkoi poltella ajon jälkeen. Jonkin verran joutuu ristiin rastiin sutimaan, mutta kyllä toimii. Kauheasti ei näköjään kannata voidella ihoa ennen ajoa, tukkii sen koneen jatkuvasti :D Täytyy varmaan koittaa partavaahdolla/geelillä ensi kerralla, vaikkakin ilmeisesti "kuivana" tuo on tarkoitettu ajettavaksi. Ohjeissa myös kiellettiin saunominen ennen, kun kuulemma turvottaa ihoa. Mun kokemusten mukaan saunominen ennen kannattaa. Tuo puhdistus-/lataus-systeemi on ihan kätevä ja jopa toimii käytännössä, mikään nopea se tosin ei ole kummassakaan tapauksessa.

Piti hakea 350CC mutta Musta Pörssi kerkes mennä kiinni joten poikkesin giganttiin jossa ei tietenkään tuota ollut, se seuraava malli puhdistusasemalla oli sitten jotain 160-200e. Onneksi tuo sattui olemaan poistoissa 99e ja normaalihinta jotain 300e.
-----Zeni-----
"Aluminum, tastes like fear
Adrenaline, it pulls us near"
Avatar
JaspaJami
'Diplomat'
'Diplomat'
Viestit: 1211
Liittynyt: 11 Maalis 2004, 02:00
Paikkakunta: Urjala, Finland

Re: Parranajo gallup

Viesti Kirjoittaja JaspaJami »

Kaapista löytyy Philipsin sähkökone, Gillette Mach 3, Antiikkinen Safety Razor ja partaveitsi. Tällä hetkellä käytän tuota Safety Razoria kun ei tuo veitsen käyttö vielä oikein onnistu, pitää reenailla enemmän. Giletet ja sähkökone (hätätapauksia lukuunottamatta) jäänyt pois käytöstä.

Tämä on täysin samannäköinen Safety kuin omani: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _razor.jpg
Mutta käsittääkseni omani ei ole kyllä Merkur, näyttää vain samalta. Reeniä tosin vielä vaatii senkin käyttö ja pitäisi vähän tilata eri teriä jotta voisi kokeilla mikä se omaan käyttöön paras terä sitten olisi.
4n77i
'Admiral'
'Admiral'
Viestit: 202
Liittynyt: 07 Marras 2002, 02:00
Paikkakunta: Muurame

Re: Parranajo gallup

Viesti Kirjoittaja 4n77i »

Merkurin 38C höylällä on tullut ajeltua vajaan vuoden verran. Ei ole paluuta sähköisiin härveleihin tai Gilleten ryöstöhintaisiin höyliin ja vaahtoihin.
Vastaa Viestiin