KesäRenko2021, la 3.7.2021 klo 10-16

Keskustelua tapahtumista sekä OCF:stä
vatopeli
OCF Member 2020
Viestit: 152
Liittynyt: 16 Maalis 2005, 16:36
Paikkakunta: Salo

KesäRenko2021, la 3.7.2021 klo 10-16

Viesti Kirjoittaja vatopeli »

Nyt näyttää vahvasti siltä, että pystymme kokoontumaan lauantaina Rengon nurmelle ilman sen suurempia rajoituksia. "Ei vara venettä kaada"- metodia kunnioittaen kuitenkin pidämme maalaisjärkeä pinnalla ja toimimme tämän uuden normin/standardin mukaisesti. Järjestäjä(Vatolan perhe) tarjoaa kokoontumisalueen, roskikset, käsidesit, pyyhepaperit, puuceen, käsienpesupaikan ja kaasugrillin sekä toivottavasti sopivan kelin.
Sinun vastuullasi on pitää harkinnanvaraista etäisyyttä muihin, käyttää maskia navetassa/teltassa, ruokailla autokunnittain, olla halaamatta muita ja vielä ilmoittautua ennen pihaanajoa tekstarilla tai Whatsupilla 0400-31695kasi; viestissä autokunnan henkilöiden etu- ja sukunimi sekä auton malli sekä rekisterinumero. Voit myös soittaa mulle nuo tiedot lankapuhelimella tai ojenna paperilappu käteen tullessasi.
Emme tarjoa mitään suuhunpantavaa, heitä tikkaa, mutta pisimmältä harrasteautolla tuleva palkitaan ja emännän valitsema auto saa huomionsa yhden maissa. Pidämme myös minuutin hiljaisen hetken pitkäaikaisen harrastajaystävämme poislähdön myötä, ilman maljankohotusta. Ollaan fiksusti.
Jollei omien eväiden laitto huvita tai peräti unohtui, niin kylän keskuksessa(1300m) on kebab/pizzapaikka ja vastapäätä Rengia-ravintolasta voi ostaa juomia. Salesta voi hankkia eväitä ja rahaa voi nostaa automaatista, jos jonkun takaluukusta löytyy aarteita tai saksalaisen TW-Oldtimerteilen tarjonnasta ei pysty kieltäytymään. Jos jotain erityistä/isokokoista on mielessä Torstenilta päin ajatuksena, niin soitto/sähköposti Saksaan tehtävä viimeistään TÄNÄÄN!
Isännän varaosavalikoimissa tarvikekierrejouset takavetoisiin 30€/kpl ja etuvetoisiin 20€/kpl. Myös SATASEN LAATIKKO-mysteeri iltapäivällä...
Ainakin kuudella hepulla myytävää - uutta ja käytettyä varaosaa sekä Opel- memorabiliaa peräkärry/pakettiautokaupalla.
Tervetuloa kaikki Opel-mieliset!
Jos tulette letkassa, niin kannattanee pitää vähän etäisyyttä, kun santatie pöllyää.
Jos olet ensikertalainen, niin kaivele männävuosien kesärenko/syysrenko-topikkeja opel6070clubin foorumilla ja katso kuvia/videoita, niin pääset jyvälle - matalan kynnyksen juttu...
Opastekyltit 10-tieltä ja keskustasta. Lisätietoa 0400-31695kasi.

Tule paikalle, jos haluat nähdä aikuisten oikeasti monta Opelia kerralla. :whack:

Toki Hallitus voi vielä peruuttaa tämänkin Delta-peloissaan, mutta iso laiva kääntyy hitaasti...