Astra K äänenvoimakkuus bluetoothilla + tutkissa

Koriin ja sisustaan liittyvät asiat. Keskuslukko, sähkölasit, sisustan purku, jne...
Vastaa Viestiin
Saaga
'Agila'
Viestit: 1
Liittynyt: 14 Tammi 2023, 17:07

Astra K äänenvoimakkuus bluetoothilla + tutkissa

Viesti Kirjoittaja Saaga »

Hei,

Sellaiseen ongelmaan olen törmännyt Asta K:n (v.2015) kanssa, että jos normaalisti radiota kuuntelet äänenvoimakkuuksilla 2-6, niin vaihtaessasi äänilähteen (langattomasti) bluetoothille, joutuu äänenvoimakkuutta vääntämään n. 25-30 pykälään, että kuuluu suunnilleen samalla voimakkuudella. Tämä on siinä mielessä todella häiritsevä ominaisuus, että jos et ajon päätyttyä muista vääntää äänenvoimakkuutta pienemmälle, saat seuraavalla auton käynnistyskerralla meluvamman, koska radio alkaa pauhata järkyttävän kovalla. Äänilähteen (puhelimen) median äänenvoimakkuus on täysillä, siitä ei ole kyse. Myös auton asetuksista on kokeiltu kaikenlaisia asetuksia vaihtaa, mutta mikään ei ole auttanut. Onko muilla Astra K:n omistajilla samanlaisia ongelmia?

Toinen ongelma on se, että auton tutkissa on järkyttävän kova ääni, varsinkin takatutkassa. Tutkat ulvovat ulos saakka niin kovasti, että jos esim. talvella autoa putsaamaan mennessä unohdat laittaa tutkat pois päältä, kuulet sen takuulla... :roll:

Hyvin kiitollinen olen kaikista mahdollisista kikkakolmosista asioihin liittyen :)
marseliino
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 11
Liittynyt: 23 Marras 2022, 15:47

Re: Astra K äänenvoimakkuus bluetoothilla + tutkissa

Viesti Kirjoittaja marseliino »

Sama ongelma Astra K:ssa BT:n kanssa, mutta oli tosin myös edellisessä Hondassa. Ei ole ratkaisu keksinyt. Tutkissa myös sama juttu. Käynyt mielessä jos saisi disabloitua ne kokonaan takakameraa lukuunottamatta.
Vastaa Viestiin