Race: Putkisto

Opel Club Finlandin yhteistyökumppaneiden tiedotteet ja tarjoukset jäsenille.
Vastaa Viestiin
Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 28 Syys 2016, 15:04

Meiltä on saatavilla rutkasti erilaisia putkitarvikkeita koko putkistoista soviteholkkeihin!

Kuva

Ari on lisäillyt hurjasti putkitarvikketta verkkokauppaan viime päivinä ja sen tuloksena meiltä löytyy nyt muun muassa pakoputkiston haaroja, soviteholkkeja, supisteita ja sähköohjattuja pakoputken läppiä valikoimista.
Kaikki näistä ovat laadullisesti kestäviä ja luotettavia, suurin osa holkeista, haaroista ja supistajista on valmistettu ruostumattomasta teräksestä eli rosterista - joten pelkoa lahoamisesta ei ainakaan ole.

Yksi lisätyistä hienouksista on sähköinen pakoputken laippa - sillä saadaan ääntä hiljaisemmaksi tehokkaissa autoissa pienillä kierroksilla esim. kaupunkikruisailua varten. Se voidaan kytkeä toimintaan auton kanssa automaattisesti, eli kun annetaan kunnolla runtua, niin laippa aukeaa kokonaan eikä jää ahistamaan pakokaasun kulkua kovilla kierroksilla.

Tutustu putkitarvikkeisiin verkkokaupassamme:
»» Race: Putkitarvikkeet


Kirjoitus sivuillamme
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 08 Joulu 2016, 17:29

Katsaus putkistoihin ja putkitarvikkeisiin

Supersprint
Kuva

Supersprint putkistot ovat Italialaisvalmisteisia laadukkaita teräksestä tehtyjä pakoputkistoja pääasiassa autoihin. Suuri osa Supersprintin tuotteista osoittuu BMW, Audi, Ford ja Volkswagen akselille, mutta tietenkin Supersprintiltä löytyy paljon putkiosaa muihinkin autoihin.

Supersprint valmistaa ihan koko settejä pakosarjasta lähtien tai toki erikseen saa sitten pelkkää takapönttöä tai muuta putkiston irto-osaa, esim katalysaattoreita. Supersprintin putkistolle voi tiedustella tarjousta meiltä sähköpostitse tai puhelimiste, ihan kumpi vain tuntuu luontevammalta.

»» Race: Supersprint putkistot

Simons
Kuva

Simons on iso ruotsalaisvalmistaja, joka tuottaa teräsputkistoa lähes jokaiseen autoon Volvosta Mazdaan. Putkistoja on tarjolla osissa tai koko pakettina lukuisilla eri vaimenninvaihtoehdoilla, eli aina saadaan käyttöön sopiva putkisto.

Simonsilta löytyy myös vaimentimia universaalina tuumakokoisina jopa 4" asti ja vaimentimet eivät myöskään ole hinnalla pilattuja. Toimitus on nopea, sillä Simonssia saadaan naapurimaasta Ruotsista yleensä alta viikossa tai sitten parissa päivässä Suomen tukkurilta. Simonsille löytyy hinnat ihan suoraan meidän verkkokaupasta, siltikin tarjousta kannattaa kysellä sähköpostilla tai puhelimitse. Simons valikoimassa on myös lisävaimennuosa putken sisälle, jolla saadaan eliminoitua matalia käyntiääniä jotka usein käyvät korviin.

»» Race: Simons putkistot
»» Race: Simons lisävaimennusosa 2.5" putken sisälle

Martelius
Kuva

Martelius putkistot ovat taatusti laadukasta Suomalaista käsityötä, kaikki putkistot ja ihan laipatkin valmistetaan Suomessa. Marteliuksen putkipuoli rakentuu pitkälti Japanilaisiin, Jenkkiautoihin ja useimpiin Eurooppalaisiinkin autoihin.

Marteliuksen valikoima käsittää muun muassa Nissan 200SX S13 & S14 hiljaiset Catback-putkistot. Tuotevalikoimaan kuuluu myös laajavalikoima lämpönauhoja, klemmareita, laippoja ja tiivisteitä. Martelius tuotteita löydätkin näppärästi myös meidän verkkokaupasta, putkistoista voi kysellä tarjousta myynnistämme vaikka sähköpostitse.

»» Race: Martelius putkistot ja tarvikkeet

Magnaflow
Kuva

Magnaflow valmistaa huippulaadukkaita vapaavirtaavia alumiini tai metalli katalysaattoreita ja kestäviä teräs putkistoja jenkeissä. Katalysaattorivalikoima on universaaleja ja ne lajitellaan bensiini ja dieselmoottoreiden alle tuumakokoisina. Katalysaattoreita on saatavilla 2" jopa 3.5" asti, eli lähes jokaiseen autoon löytyy sopiva laitos.

Magnaflowin putkistopuolelta löytyy muun muassa koko putkisto BMW M5 malliin ja tietenkin jenkkivalmistajana huima määrä putkistoja eri jenkkiautoihin, esim Buick, Cadillac, GMC ja Plymouth. Magnafowin yleisimmät katalysaattorit löytyy meiltä ihan hyllystä ja vastaavasti putkistoja tilaamalla muutamasta päivästä pariin viikkoon. Tarjousta kannattaa ehdottomasti kysellä myynnistämme.

»» Race: Magnaflow katalysaattorit

Putkitarvikkeet, laipat ja tiivisteet
Kuva

V-Band kiristimet
V-Band liitos on fiksu ratkaisu kestävään putkiston liitoksen tekemiseen. V-band mahdollistaa myös nopean irroituksen kun tehdään huoltotöitä, se on myös tilaa säästävä ja hyvin kestävä.
Meiltä löytyy kahta merkkiä V-bandien tiimoilta: Aeroflow ja Clampco. Kokoja löytyy 2" jopa 4" saakka, joten isommatkin rännit saadaan yhdistettyä helposti.

V-bandit on meillä ihan hyllytavaraa ja hyllyä saadaan täyteltyä tarpeen mukaan päivässä tai parissa. V-bandit ovat pääasiassa rosterista valmistettuja, mutta kuitenkin esim. Clampcolla voi valita haluaako normaalin vai rosterisen pannan.
»» Race: V-band kiristimet

Kuparilukkomutterit
Kuparilukkomuttereilla saadan kestävä liitos tehtyä, varsinkin ahdetuissa autoissa jossa rasitus ja varsinkin lämpötilat jotka ovat kovat. Materiaalina toimii nimensä mukaisesti kupari. Mutterit sopivat hyvin esimerkiksi turbon tiivisteiden tai pakoputken laippojen kaveriksi.
Saatavilla on M10 x 1.5, M10 x 1.25, M8 x 1.25 ja M8 x 1.5 kokoista mutteria. Kaikki kuparilukot löytyvät suoraan varastostamme valmiina toimiteukseen.
»» Race: Kuparilukkomutterit

Pakoputken haarat ja liitoskappaleet
Meidän valikoimasta löytyy myös reilusti erilaisia holkkeja, haarjoja ja supistekappaleita. Putkiholkkeja voidaan käyttää putkikoon muuttamiseen paikoissa missä varsinaisia pakoputkisupisteita ei mahdu käyttämään. Putkiston haaroja voidaan käyttää pakosarjojen tai esiputkien oikeaoppiseen yhdistämiseen. Supistekappaleilla saadaan muutettua näppärästi putkistokokoa, esimerkiksi keskivaimentimen jälkeen. Putkitarvikkeet ovat valmistettu joko metallista tai rosterista.

Holkit, haarat ja liitoskappaleet ovat valmistettu laadukkaasta rosterista tai teräksestä, eli mikään heppoinen materiaali ei ole kyseessä. Holkit, supisteet ja haarat löydät ihan suoraan meidän verkkokaupasta hintoineen päivineen.
»» Race: Haarat, liitoskappaleet ja soviteholkit

Sähköohjatut pakoputkenläpät
Sähköisillä pakoputken läpillä saadaan kisa tai katuäänet esille napin painalluksella. Läpällä voidaan ohjatusti sulkea tai avata putki suoraan ulkoilmaan tai vaikka ohittaa haluamasi vaimentimet.
Saatavilla on 2.25", 2.5" ja 3" tuumaisia malleja yksinään tai tuplana, esim V-moottorille. Läppiä saadaan toimiteltua ihan muutamassa päivässä Postilla tai Matkahuollolla, toki ulkomaillekkin pakettia kulkee esimerkiksi UPS voimin.
»» Race: Sähköohjatut pakoputkenläpät

Laipat ja tiivisteet
Pakoputkistoihin on saatavilla myös paljon lappoja ja tiivisteitä erikokoisina. Laipat ovat valmistettu teräksesta ja ovat todella jykeviä ja kestäviä kovemmassakin käytössä.
Laippoja ja tiivisteitä on saatavilla 2 ja 3-pulttisena ja kokoja löytyy 2" tuumasta 3.5" tuumaan. Laipat ja tiivisteet löytyvät aina meiltä suoraan hyllystä valmiina toimitukseen.
»» Race: Pakopuken laipat
»» Race: Pakopuken tiivisteet

-Race.fi / Riku

Kirjoitus sivuillamme
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 17 Tammi 2017, 16:28

Putkistoa rakentamassa?

Putkistokategoria päivitettiin hiljattain perusteellisesti, ja pikkuhiljaa tuotemäärä lisääntyy kysynnän mukaan.

Kuva

Pyydä tarjous
Jos nettishoppailu ei ole alaasi, voit pyytää myynnistämme myös tarjouksen. Kun kerrot putkikoon, käyrien tarpeen ja vaimentimien määrän + mallin teemme tarjouksen tarvittavista palikoista myös custom projekteihin.

Erilaisia pisteosia
Verkkokaupasta tosiaan löytyy käsin listattuna ne perustarpeet. Lisäksi meiltä kannattaa kysyä myös erikoisempia osia kuten haaroittavia vaimentimia yms. osia joita ei ihan joka nurkalla tule vastaan. Mm. tänään lähti johonkin V-koneiseen laitokseen 2.5" sisään -> 2x2.25" ulos -vaimennin. Vaikka erikoinen vaimennin on yleensä perusmallia tyyriimpi, säästää muunnoskappaleissa ja haaroissa yleensä enemmän kuin hintaerossa tavan pörinäpönttöön.

Kirjoitus sivuillamme
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 30 Touko 2017, 15:23

Lisää virtaavuutta!
Varastoon pamahti iso kasa Magnaflown keraamisia ja jalometallisia katalysaattorieita nopealle toimitukselle tai noudolle myymälästä.

Kuva

Magnaflow virityskatalysaattorilla lisätehoa!
Alkuperäisten katalysaattoreiden ongelma on niiden tukkoisuus joka rajoittaa virtausta ja edelleen moottorin tehoa. Magnaflow virityskatalysaattori lisää virtausta ja lisää siten myös puhdasta tehoa.
Vapaasti virtaava ja päästötestit kirkkaasti läpäisevä katalysaattori on erinomainen päivitys autoihin joissa kaivataan lisätehoa putkistolla.

Vaihtoehtona keraaminen vai jalometallinen?
Keraaminen katalysaattori on edullinen ja toimiva ratkaisu vähän viritettyihin autoihin.
Jalometallinen on taas oikea valinta kun tarvitaan äärimmäistä virtaavuutta. Etuna myös parempi iskunkestävyys materiaalin jouston myötä. Jalometallinen ei myöskään halkea vaikka se saisi isompia osumia esimerkiksi maastokäytössä tai putken paukkuessa.

Asennus
Katalysaattorissa on noin 4cm putkea kummassakin päässä, ja se voidaan kiinnittää joko pantaliitoksin tai hitsaamalla. Suosittu tapa on käyttää V-pantoja joilla liitoksesta tulee tiivis, kestävä ja tarvittaessa helposti irroitettava.

Mistäs sitten osat saisin?
Meidän kautta löydät kaikki yleisimmät tarpeet ja vähän erikoisemmatkin - suoraan verkkokaupasta.

Magnaflow katalysaattorit sekä vaimentimet:
»» Race: Magnaflow vaimentimet
»» Race: Magnaflow virityskatalysaattorit

Mikäli lämpötilat on kovia, on syytä harkita hieman lämpönauhaa Thermoteciltä:
»» Race: Thermotec lämpöeristeet

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä tottakai putkitarvikkeet, joka kattaa kaiken tarvittavan aina tiivisteistä laippoihin sekä liitoskappaleihin! Tsekkaa lisää verkkokaupasta:
»» Race: Putkitarvikkeet

Kirjoitus sivuillamme
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 21 Joulu 2017, 17:50

Magnaflow: Tehokas, virtaava ja pieni!

Kuva

Nappailtiin Magnaflowin kisakateista mitat näkyville verkkoon, onhan se huomattavasti helpompi mittailla kattia paikalleen kun pituus on tiedossa. 2.5" sekä 3" kattimallit ovat alle puolen litran limupullon pituisia, tarkemmin ottaen 203 mm, joten käytännössä asennuksen tekee autoon kuin autoon - ainakaan koosta se ei jää kiinni.

Magnaflow katteja varastoidaan aina reilusti, sillä tuotteena se on meidän valikoimista suosituimmasta päästä ja näitä näkee lähtevien pakkauspöydällä päivittäin. Kisakatti sopii autoharrastajalle vaikkapa pukinkonttiin ja vielähän tämmöisen kerkää paikan päältäkin noukkimaan.

Yli 200 € tilaukset me toimitetaan veloituksetta, mutta koska nämä on hinnaltaan myös edukkaita eli reilusti alle pari sataa, näiden toimarit on joulukuussa 3.90 € Schenkerin noutopistepakettina.

Magnaflowit verkkokaupassa:
»» Magnaflow kisakatit

-Riku
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 24 Tammi 2018, 16:36

Magnaflowia reilusti varastossa!

Eilen saapui todella reilu kuorma Magnaflowin suosituimpia katalysaattoreita meidän varastoon!

Kuva

Kirkkaasti päästötestit läpäiseviä Magnaflowin katalysaattoreita saapui eilen reilusti varastoon kaikissa suosituimmissa 2.5" ja 3" kokoluokissa. Saatavilla on keraamista sekä jalometallista versiota, josta jälkimmäinen on vajaan puolen litran limupullon kokoinen, eli se on kokonsa puolesta sovitettavissa melkeimpä ihan mihin vain autoon.

Viime viikolla Magnafloweista parsittiin kasaan myös meidän viikkotarjous, joka jatkaa lentoaan tämän viikon Perjantaihin asti. Alennus on kuitenkin mukavat -10%, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Magnaflow verkkokaupassa:
»» Magnaflow katalysaattorit

-Riku

Kirjoitus sivuillamme
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 13 Maalis 2018, 16:35

Magnaflowia reilusti varastossa!

Magnaflowin katalysaattorit parantavat päästöjä ja menevät kokonsa ansiosta pienimpäänkin rakoon. Laadukas Magnaflow katalysaattori puhdistaa tehokkaasti eikä ahdista tehokastakaan moottoria.

Kuva

Kirkkaasti päästötestit läpäiseviä Magnaflowin katalysaattoreita on reilusti varastossa kaikissa suosituimmissa 2.5" ja 3" kokoluokissa. Saatavilla on keraamista sekä jalometallista versiota, josta jälkimmäinen on vain vajaan puolen litran limupullon kokoinen, eli se menee kokonsa puolesta mihin tahansa autoon.

Magnaflow verkkokaupassa:
»» Magnaflow katalysaattorit

-Riku
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 10 Huhti 2018, 16:40

Magnaflow katalysaattorilla lisää virtaavuutta!

Magnaflow katalysaattorit ovat monikäyttöisiä, ne ovat erinomaisia viritetympään moottoriin joka kaipaa virtaavampaa kattia tai vaikkapa vakioon korvaamaan tukkoinen alkuperäinen pönttö.

Kuva

Alkuperäisten katalysaattoreiden ongelma on niiden tukkoisuus joka rajoittaa virtausta ja niin edelleen moottorin tehoa. Magnaflow virityskatalysaattori virtaa vakiota huomattavasti paremmin, kuitenkaan tinkimättä puhdistustehosta. Vapaammin virtaava ja päästötestit kirkkaasti läpäisevä Magnaflow katalysaattori on erinomainen päivitys autoihin joissa virtaavuttaa tarvitaan tehojen vuoksi lisää, mutta puhdistustehosta ei voida tinkiä.

Keraaminen vai jalometallinen katti?
Keraaminen katalysaattori on edullinen ja toimiva ratkaisu vähän viritettyihin autoihin - esimerkiksi korvaamaan alkuperäinen katalysaattori. Jalometallinen on taas oikea valinta kun tarvitaan äärimmäistä virtaavuutta ja kestoa. Etuna myös parempi iskunkestävyys materiaalin jouston myötä, eli jalometallinen malli ei ota itseensä niin helpolla vaikka putki paukkuisi tai se saisi isompia osumia. Asennus on varsin helppo, katalysaattorissa on noin 4cm putkea kummassakin päässä, ja se voidaan kiinnittää joko pantaliitoksin tai hitsaamalla. Suosittu tapa on käyttää V-pantoja joilla liitoksesta tulee tiivis, kestävä ja tarvittaessa helposti irroitettava.

Magnaflow katalysaattorit verkkokaupassa:
»» Magnaflow katalysaattorit

Rakenteluun löydät kauttamme myös laippoja, tiivisteitä ja kiinnitystarpeita:
»» Putkitarvikkeet

Koviin lämpötiloihin suosittelemme myös Thermotec lämpöeristeitä:
»» Thermotec lämpöeristeet

Mukavaa alkuviikkoa!
-Riku
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 16 Elo 2018, 16:38

Magnaflow kisakatit: Rutkasti virtaavuutta ja tehonkestoa!

Pakokaasujen puhdistusta tehoista tinkimättä? Magnaflow kisakatalysaattorit putsaavat pakokaasuja tehokkaasti kuitenkaan rajoittamatta tehoa vakio katalysaattorin tavoin. Kaikista yleisimpiä malleja pidetään varastossa aina useiden kappaleiden voimin.

Kuva

Alkuperäisten katalysaattoreiden ongelma on niiden tukkoisuus joka rajoittaa virtausta ja sitä myöten myös moottorin tehoa. Magnaflow virityskatalysaattori virtaa vakiota huomattavasti paremmin, kuitenkin puhdistaen vähintään yhtä hyvin kuin alkuperäinen. Vapaammin virtaava ja päästötestit kirkkaasti läpäisevä Magnaflow katalysaattori on erinomainen päivitys autoihin joissa virtaavuttaa tarvitaan tehojen vuoksi lisää, mutta puhdistustehosta ei voida tinkiä. Monesti Magnaflow katalysaattori on myös alkuperäista katalysaattoria reippaasti edullisempi ja siinä on taas yksi pätevä syy hankkia Magnaflow.

Keraaminen vai jalometallinen katti?
Keraaminen katalysaattori on edullinen ja toimiva ratkaisu vähän viritettyihin autoihin tai esimerkiksi erinomainen valinta korvaamaan alkuperäinen katalysaattori. Jalometallinen on taas oikea valinta kun tarvitaan isompaa virtaavuutta ja kestoa. Etuna myös parempi iskunkestävyys materiaalin jouston myötä, eli se ei loukkaannu pienestä vaan kestää suht isojakin mojautuksia ja jonkinmoisesti myös pieniä sytytyskatkoksia. Asennus on varsin helppo, katalysaattorissa on noin 4cm putkea kummassakin päässä, ja se voidaan kiinnittää joko pantaliitoksin tai hitsaamalla. Suosittu tapa on käyttää V-pantoja joilla liitoksesta tulee tiivis, kestävä ja tarvittaessa helposti irroitettava. Maksimaalisen keston ja helppouden saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään rosterisia V-pantoja, sillä ajan myötä irroitettavastakin pannasta tuppaa tulla kiinteä.

Magnaflow katalysaattorit ja oheistarvikkeet kuten eristeet verkkokaupassa:
»» Magnaflow katalysaattorit
»» Putkitarvikkeet
»» Thermotec lämpöeristeet

-Riku
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 22 Elo 2018, 16:06

Laippoja, tiivisteitä ja paljon muuta

Niinkuin moni tietääkin, meiltä löytyy laajavalikoima erilaisia pakoputkitarvikkeita kuten tiivisteitä ja laippoja. Kaikki suoraan varastosta.

Kuva

Valikoimista tosiaan löytyy reilusti perus pakoputken kaksi ja kolme pulttisia tiivisteitä ja laippoja yleisimmissä kokoluokissa kuten 2, 2.5 ja 3 tuumaisena. Hieman tuoreempana valikoimaan on hiipinyt turboahtimen laipat Garret ja Holset ahtimiin tiivisteiden lisäksi, eli saatavilla on muun muassa T3, T4 ja öljynpaluun laippoja.

Pakoputkien kokonaisvaltaisempaan rakenteluun löytyy pakoputkiston haaroja, mutkia, soviteholkkeja ja supisteita. Kaikki ovat valmistettu laadukkaasta materiaalista ja esimerkiksi peränylityksiä, suoria pätkiä tai mutkia saa halutessaan myös rosterisena. Kiinnitykseen löydät perinteiset U-pultti klemmarit, V-band liitokset sekä kuparilukkomutterit. Tänään varastoon saapui isohko kuorma turbon sekä pakoputkiston tiivisteitä ja laippoja.

Tästä meidän koko pakoputkitarvikkeiden valikoimaan:
»» Race.fi: Pakoputkitarvikkeet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 05 Joulu 2018, 14:27

Magnaflowin katit sopivat myös dieselille

Normaalin bensiinin ja esimerkiksi E85 lisäksi Magnaflowin katalysaattorit passavaat myös dieselpolttoaineelle. Katalysaattoreita on meillä reilusti varastossa useiden kokojen voimin.

Kuva

Miksi hankkia Magnaflow katalysaattori?
Magnaflow katalysaattori on usein rutkasti OEM katalysaattoria edullisempi ostohinnaltaan ja puhdistustehoa näissä on vähintäänkin riittävästi. Päästötestit kirkkaasti läpäisevä ja reilusti virtaava katalysaattori on erinomainen päivitys niin OE katin tilalle, kuin hieman viriteltyyn autoon jossa alkuperäinen katti ei virtaa tarpeeksi. Keraaminen malli on edullinen ja toimiva vaihtoehto varsinkin vähän viritettyihin autoihin, metallinen malli taas hieman isommin kutiteltuun sekä enemmän iskunkestoa kaipaavalle ajokille ja kuskille. Perus bensiinin lisäksi Magnaflowin katit sopivat myös dieselkäyttöön, tosin usein etenkin uudemmat dieselit kaipaavat rinnalle jo ihan laillisuudenkin vuoksi OEM hiukkasloukun - mutta mikäli vika on vain katalysaattorissa, hoitaa Magnaflow homman kondikseen ;) Olemme varastoineet kaikki myydyimmät kuiten 2.5 ja 3 tuumaiset mallit keraamisena sekä metallisena myymäläämme.

Magnaflow katalysaattorit verkkokaupassa:
»» Race.fi: Magnaflow katit


Erinomaista päivänjatkoa!
-Riku
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Race Performance Oy
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 1201
Liittynyt: 24 Syys 2009, 16:59
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Re: Race: Putkisto

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy » 05 Helmi 2019, 16:32

Magnaflow katalysaattoreita varastossa

Magnaflowin katalysaattoreita saapui runsaasti lisää varastoon ja nyt niitä taas piisaa! Nämä katalysaattorit passaavat niin bensiini kuin diesel käyttöön ja kokonsa ansiosta sopivat lähtökohtaisesti paikalleen mihin tahansa autoon.

Kuva

Magnaflown hengittävämmät katalysaattorit ovat alansa parhaita ja ehdoton päivitys autoihin joissa tavoitellaan lisäpotkua virtaavammalla, mutta hyvin puhdistavalla putkistolla ja joka läpäisee päästömittauksetkin helposti. Viimeaikaisten asiakaspalautteiden mukaan Magnaflow katalysaattori on laskenut päästöt todellakin pieneksi. Saimme noin vuosi sitten asiakkaalta tarkemmat specsit muutoksesta asiakaspalautteessa:

Arvot vakio katalysaattorilla: CO% 3,86/3,40 HC ppm 470/250
Arvot Magnaflow katalysaattorilla: CO% 0,00/0,01 HC ppm 19/24

Magnaflow puhdistaa oikeasti kunnolla ja mikä parasta, se on asennettavissa kokonsa puolesta melkeimpä mihin tahansa. Pienimmät jalometalliset katit ovat alle 0.5l limupullon kokoisia, toisin sanoin ne ovat pieniä mutta pippurisia! Samaan pakettiin kannattaa napata kaikki asennukseen tarvittavat kamppeet, esimerkiksi pakoputken laipat, V-band kiristimet, U-pultti kiristimet, Thermotec lämpöeristeet ja tiivisteet.

Tästä suoraan Magnaflowin katalysaattoreihin (ja asennustarvikkeisiin):
»» Magnaflow katalysaattorit

»» V-Band kiristimet
»» U-pultti kiristimet
»» Hitsattavat pakoputken laipat
»» Pakoputkiston tiivisteet
»» Thermo Tec lämpöeristeet

Mukavaa päivänjatkoa!
-Riku
Race Performance Oy
www.race.fi
020 790 2 790
info@race.fi

Vastaa Viestiin