OCF 1mile challenge Pori 17.8.2019

Uutisia maailmalta ja sivustoon, sekä OCF:n toimintaan liittyvät tiedotteet.
Kiial
OCF Tapahtumavastaava
OCF Tapahtumavastaava
Viestit: 362
Liittynyt: 08 Heinä 2014, 23:15
Paikkakunta: Vihtijärvi
Viesti:

OCF 1mile challenge Pori 17.8.2019

Viesti Kirjoittaja Kiial » 08 Heinä 2019, 20:21

Eli saatiin mailipäivä vahvistettua tälle vuodelle. Ajankohta siis 17.8.2019 lauantai ja tapahtumapaikkana Porin lentokenttä aiempien vuosien tapaan. Saatiin taas iltapäiväaika joka on klo 15.15-22.30. Eli noin tunnilla siirtyi eteenpäin viime vuodesta.

Ajomaksut jäsenille 30e ja ei jäsenille 40e. Ajaa saa niin paljon kuin tuona aikana ehtii. Tutkana on Stalker Pro2 jolla saadaan mitattua nopeemmatkin laitteet.

Yleisölle vapaa pääsy. Portteja avataan luultavasti tunnin välein. Yleisön katsomapaikka vaihtoehdot on joko lähdössä tai rullaustiellä mistä ajajat palaa takaisin lähtöön.

Pikkupurtavaa on taas tarjolla viime vuoden tapaan järkihinnoilla.

Alla punaisilla nuolilla näytetty paikka jossa on portti mistä tullaan hakemaan:Alempana näkyy kiertosuunta. Keltaisilla nuolilla merkityllä alueella/paluu tiellä 30kmh nopeusrajoitus. Tälle alueelle saa myös jättää auton parkkiin, mielellään tien sivuihin ettei tukita paluu tietä.

Punaisilla nuolilla ajetaan itse mailin kiihdytys. Sinne ei saa mennä kävellen eikä autolla, ei katsojat eikä muutkaan kuin ajajat.

Eli ne ketkä ajaa tulee lähtöalueelle jossa muodostetaan jono ajajista. Kun oma vuoro koittaa ja maili on ajettu palataan keltaisilla nuolilla merkittyä reittiä takaisin lähtöalueelle jonon perään jos haluaa ajaa uudestaan. Ajaa saa luonnollisesti niin kauan kuin jaksaa/ajoaikaa on.

Kentän osoite on Lentoasemantie 1 Pori.

Ajetaan siis seisova maili(1609m) ja mitataan tutkalla loppunopeus.

Meitä ennen aamulla on taas samantyyppinen tapahtuma samalla kentällä joten siksi aloitetaan vasta kolmen jälkeen. Nyt ei pitäisi pitkänmatkalaisilla olla ongelmaa päästä "ajoissa" paikalle

Lisää infoa tulee heti kun sitä saadaan.
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja.
G Astra Coupe bertone -03 ,F Astra GSi -92, B Vectra -97(ex), E Kadett -88(ex), C Kadett -75