Astra H tilattu

Keskustelua Opeleista
Vastaa Viestiin
Avatar
STCosmo
'Admiral'
'Admiral'
Viestit: 112
Liittynyt: 19 Helmi 2005, 02:00
Paikkakunta: Pohjois-Savo

Viesti Kirjoittaja STCosmo »

Tulipahan nyt viimeinkin huomattua että astra sulkee ovet automaattisesti viiden minuutin kuluttua mikäli ei ole laittanut kauko-ohjaimella ovia lukkoon. Onhan tuolla tullut jo ajeltua tammikuusta 2005 lähtien mutta nyt sen vasta hokasin. Onko tuo ominaisuus kaikissa varustetasoissa?

Onko muuten mahdollista poistaa takalasinpyyhkimen automaatti pyyhkäisyä käytöstä eli tarkoitan sitä kun tuulilasinpyyhkimet on päällä ja kytkee peruutusvaihteen päälle? Paikallisen Delta-Auton mukaan se ei ole mahdollista muuten kuin vain siten että sitten ei takalasinpyyhin toimi ollenkaan, mutta kun muistelen että täällä joku on saanut sen poistettua käytöstä.
Opel Astra Wagon -05 1.8 A Cosmo
dtiveccu
'Admiral'
'Admiral'
Viestit: 299
Liittynyt: 01 Helmi 2003, 02:00
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja dtiveccu »

ei ainakaan omassa mene ovet automaattisesti lukkoon.. olikohan tuo se enjoy nyt sitte...
Zafira OPC -04
Vivaro 2.5CDTi -09
k21
'Admiral'
'Admiral'
Viestit: 144
Liittynyt: 16 Tammi 2003, 02:00
Paikkakunta: Oulun seutu

Viesti Kirjoittaja k21 »

STCosmo kirjoitti:Tulipahan nyt viimeinkin huomattua että astra sulkee ovet automaattisesti viiden minuutin kuluttua mikäli ei ole laittanut kauko-ohjaimella ovia lukkoon.
Eikös ne toimi niin, että jos avaat lukot kauko-ohjaimella, mutta et avaakaan mitään ovista niin sitten ovet lukitaan automaattisesti jonkin ajan kuluttua. Näin ne ainakin vectrassa toimii...
samulis
'Diplomat'
'Diplomat'
Viestit: 1118
Liittynyt: 12 Syys 2003, 03:00
Paikkakunta: Tuusula

Viesti Kirjoittaja samulis »

Joo ei ole ainakin itse tullut bongattua missään tuota "ominaisuutta" että ovet lukittuis automaagisesti, ei ole kerta eikä toinen että jättäis avaimet sisään ja kävis sisällä ja palatessaan huomais, että perhana...

Tuo ovien aukaisemattomuuden jälkeen lukittuminen on sekä Astrassa että Vectrassa ja se on hyvä, koska varsinkin muistan ex-Vectran avaimen usein avanneen ovet kun pisti niitä farkkujen taskuun.. :no: Aika saisi vain olla ehkä hieman pidempi kuin se noin 30sek..
Avatar
STCosmo
'Admiral'
'Admiral'
Viestit: 112
Liittynyt: 19 Helmi 2005, 02:00
Paikkakunta: Pohjois-Savo

Viesti Kirjoittaja STCosmo »

samulis kirjoitti:koska varsinkin muistan ex-Vectran avaimen usein avanneen ovet kun pisti niitä farkkujen taskuun.. :no: Aika saisi vain olla ehkä hieman pidempi kuin se noin 30sek..
Yhtä herkkä kauko-ohjain on tuossa kakkosauto Saabissa, sama ohjain on ilmeisesti ja ovet saa auki vielä reilun 50 metrin päästä, ei mikskään stressinappulana kannata tosiaankaan kauko-ohjainta pitää, nyt tässä H-Astrassa saa tulla melkein autoon kiinni ennenkuin ovet aukeaa.
Opel Astra Wagon -05 1.8 A Cosmo
J.Rantala
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 49
Liittynyt: 19 Huhti 2007, 20:20
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja J.Rantala »

5tkm ajettu Astraalilla. Onkos muut huomannut farmareissaan, että takapäästä kuuluisi narinaa? Kuuluu myös jos parkkipaikalla tarttuu kattokaiteesta ja heiluttaa autoa sivusuunnassa...

Myöskin vaihdelaatikko kummastuttaa, ei anna pykältää suurempaa vaihdetta sisään, jos kierroksia on paljon. Esim. kiihdyttää kakkosella melkein rajoittajalle, niin ei anna laittaa kolmosta, kuin vasta pienen hetken kuluttua kierrosten laskettua...
Avatar
rxw
'Senator'
'Senator'
Viestit: 535
Liittynyt: 07 Helmi 2005, 02:00
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Viesti Kirjoittaja rxw »

J.Rantala kirjoitti:5tkm ajettu Astraalilla. Onkos muut huomannut farmareissaan, että takapäästä kuuluisi narinaa? Kuuluu myös jos parkkipaikalla tarttuu kattokaiteesta ja heiluttaa autoa sivusuunnassa...
Takapää ei narise, paitsi itsellä ;)
Mutta edestä kuuluu omassa kummaa hölskymistä töyssyissä ja pikahuollossakin jo kävin.
Alustavasti epäilivät iskareita ja varasinkin huoltoon ajan, katsotaan kuinka käy.
Projektit ja esittelyt
Opel Astra H wagon opc-line 2007
k21
'Admiral'
'Admiral'
Viestit: 144
Liittynyt: 16 Tammi 2003, 02:00
Paikkakunta: Oulun seutu

Viesti Kirjoittaja k21 »

J.Rantala kirjoitti:5tkm ajettu Astraalilla. Onkos muut huomannut farmareissaan, että takapäästä kuuluisi narinaa? Kuuluu myös jos parkkipaikalla tarttuu kattokaiteesta ja heiluttaa autoa sivusuunnassa...
Oliskin auto mitä heiluttaa. Tilauspäivästä on jo 13vkoa ja vielä menee ainakin kaksi lisää. :no:

edit: Auto tuli sitten tasan kolme viikkoa myöhässä, mutta nyt se lopulta on käsissä ja ajossa.
kivinummi
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 30
Liittynyt: 21 Heinä 2006, 14:24

Viesti Kirjoittaja kivinummi »

Nonni tulihan se tännekin 27tkm ajettu ja täristävä kytkin.... :evil:
Astra H Wagon -06 / Civic -07
sponge bob
'Kapitän'
'Kapitän'
Viestit: 56
Liittynyt: 15 Huhti 2005, 10:33
Paikkakunta: 014 area

Viesti Kirjoittaja sponge bob »

Nonni, vanhemmilla ollu ny abaut vuoden ja 60tkm (ois ehkä kannattanu ostaa diesel..) -06 1.8 enjoy special 5ov. Mitään noita pahempia tyyppivikoja ei oo ollu, taino kaks pikkujuttua takuusee - avaimes ja keskuslukitukses häikkää..
Beeveccu
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 32
Liittynyt: 05 Loka 2004, 03:00

Viesti Kirjoittaja Beeveccu »

Elokuus kuulemma tulee uutta korvaavaa osaa astran täristävään kytkimeen.....suapi nähä paraneeko???
Astra wagon 1.8 -07
Avatar
Jupsu
'Kapitän'
'Kapitän'
Viestit: 74
Liittynyt: 13 Kesä 2006, 20:13
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Kirjoittaja Jupsu »

Moottorin "softa" piti vaihtaa uudempaan (vuosihuollon yhteydessä), jotta vastaisi kaasuun paremmin kylmällä ilmalla. Näin lämpösellä ilmalla en kyllä huomaa mitään eroa (ja kun olin jo elätellyt toiveita pirteämmän tuntuisesta moottorista), mutta toivottavasti sitten ilmojen viilennettyä parannus tuntuu.

Kytkin laitetaan kuntoon myöhemmin.

Pahoittelut hieman topicin otsikosta poikkeamiselle...
Avatar
JukeN
OCF Member 2016
Viestit: 2469
Liittynyt: 05 Kesä 2003, 03:00
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja JukeN »

Jupsu kirjoitti:Moottorin "softa" piti vaihtaa uudempaan (vuosihuollon yhteydessä), jotta vastaisi kaasuun paremmin kylmällä ilmalla. Näin lämpösellä ilmalla en kyllä huomaa mitään eroa (ja kun olin jo elätellyt toiveita pirteämmän tuntuisesta moottorista), mutta toivottavasti sitten ilmojen viilennettyä parannus tuntuu.
Mihin koneeseen tuo on?

Vakkarin ja ajotietokoneen laitatin, hintaa tuli 230e kaikkineen.
se7en
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 11
Liittynyt: 28 Huhti 2006, 11:38

Viesti Kirjoittaja se7en »

Lainataas tästä topikkia, kun tääl on kaikenlaisia pikkuasioita kyselty tähänkin asti. Eli huomasin GTC:n tiputtavan vähän vettä(? öljyä se ei ainakaan ole) alleen tuossa eilen illalla ja tänä aamuna töihin lähtiessä huomasin pienen (halk. 25cm) kostean alueen oikealla edessä ja peruuttaessa ulos tallista pientä tiputusta oli havaittavissa. Eli mitä Opelini vuotaa ja miksi? Onko syytä huolestua ja kääntyä kenties Metro-Auton puoleen vai jatkanko huoletta kesäistä kruisailua. Autojen suhteen oon vähän käsi, joten sori jos kysymys on tyhmä :D
Avatar
Astra_X_2
'Senator'
'Senator'
Viestit: 742
Liittynyt: 19 Helmi 2003, 02:00
Paikkakunta: Hyvinkää

Viesti Kirjoittaja Astra_X_2 »

se7en kirjoitti:Lainataas tästä topikkia, kun tääl on kaikenlaisia pikkuasioita kyselty tähänkin asti. Eli huomasin GTC:n tiputtavan vähän vettä(? öljyä se ei ainakaan ole) alleen tuossa eilen illalla ja tänä aamuna töihin lähtiessä huomasin pienen (halk. 25cm) kostean alueen oikealla edessä ja peruuttaessa ulos tallista pientä tiputusta oli havaittavissa. Eli mitä Opelini vuotaa ja miksi? Onko syytä huolestua ja kääntyä kenties Metro-Auton puoleen vai jatkanko huoletta kesäistä kruisailua. Autojen suhteen oon vähän käsi, joten sori jos kysymys on tyhmä :D
Eiköhän se ole ilmastoinnin kondenssivettä, eli täysin normaali ilmiö. Sitten kannattaa huolestua jos vettä ei tipu ilmastoinnin ollessa käytössä.

Omassa Astrassa tuli 40tkm ja 2 vuotta täyteen. Takuuseen vaihdettiin vielä toinen avain (taittuva), koska se avasti ovet vain parin metrin päästä. Uudella avaimella toimii taas normaalisti. Kyseessä on jonkinlainen tyyppivika noissa avaimissa, kannattaa seurata ja vaihdattaa avain tarvittaessa uuteen. Uutta kytkintä ei vieläkään ollut, kesän jälkeen pitäisi tulla ja vaihdetaan takuuseen.

Muita ongelmia auton kanssa ei ole edelleenkään ollut, eka huolto tehtiin 30tkm ja 1,5 vuoden kohdalla. Nyt huoltoilmaisin näyttää seuraavaan huoltoon 20tkm matkaa, joten huollossa ei usein tarvitse käydä.
Vastaa Viestiin