Opel Team Edition pienoismallit

Keskustelua pienoismalleista, mittakaava vapaa, rakennussarjat, valmiiksirakennetut, radio-ohjattavat ym. sekä Opel-keräilyesineistä
Fouli
'Diplomat'
'Diplomat'
Viestit: 1121
Liittynyt: 02 Elo 2007, 21:35
Paikkakunta: Kotka

Opel Team Edition pienoismallit

Viesti Kirjoittaja Fouli »

Monellako on tämmöisiä ? Käsittääkseni ainoastaan Opel-jälleenmyyjillä on henkilöstön kesken kilpailuita, joista on joskus voittanut tämmöisiä.

Kiinnostaisi löytää lisää. Tuossa siis Olympia Cabriolet, Olympia Caravan, Kapitän, Rekord Coupé, Diplomat B, Ascona A, Manta A, Kadett B ja Manta GT/E.

klik
Avatar
ata
OCF Yhteyshenkilö
OCF Yhteyshenkilö
Viestit: 15937
Liittynyt: 30 Tammi 2002, 02:00
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja ata »

Itse mallithan ovat tavallisia Schucon tai Minichampsin valmistamia pienoismalleja joita myydään normaalistikin muutaman kympin hinnalla/kpl, ja tuollaisessa pakkauksessakin on mahdollista ostaa tavallisestikin muutamista malleista ensiversiot, mutta nuo Opel Team Editionit eroavat noista väriltään eli noita värejä ei ole myynnissä lainkaan normaalisti. Ja kun niitä on saatavilla vain henkilökunnalle joidenkin kriteerien mukaan niin harvinaisempiahan ne ovat noissa väreissä.

Jos mallien ei tarvitse olla noita team edition-malleja niin vastaavia löytyy Schucon ja Minichampsin malleja myyvistä liikkeistä ja Opelin varaosatiskiltäkin, mutta ei noissa Opel Team Edition-väreissä.

Esimerkiksi minulla on omassa kokoelmassa noita lähes samoja malleja seuraavasti:
Kapitän -56 tavallisessa vitriinissä kermanvärisenä
Rekord P2 coupe tavallisessa vitriinissä hopeanvärisenä vihreällä katolla
Diplomat B tavallisessa vitriinissä mustana
Ascona A 4d tuollaisessa samanlaisessa vitriinissä oranssina
Kadett B tavallisessa vitriinissä harmaana
Manta A tavallisessa vitriinissä eri värisinä
Manta B tuollaisessa samanlaisessa vitriinissä valko-mustana (ja tavallisessa eri värisinä)
Olympia Cabriosedan tavallisessa vitriinissä tummemman harmaana
Olympia Caravan tavallisessa vitriinissä tummemman vihreänä

Eli noissa on erikoisuutena juuri tuo väri joka ei ole ollut yleisessä myynnissä lainkaan. Jos sinulle kelpaa myös tavalliset myyntimallit tuollaisessa vitriinissä, niitä on ollut myös mm. Commo B Coupe, Monza, Senator A ym. malleista, mutta eri värisinä kuin team edition-versiot.
Opel Calibra 2.0 16V Turbo 4x4 C20LET '92 - Pontiac GTO 5.7 V8 LS1 '04 (Holden) - Pontiac Tempest 2d HT Coupe V8 5.8 '70
annu
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 12
Liittynyt: 20 Syys 2007, 12:59
Paikkakunta: savonlinna

Opel Commodore

Viesti Kirjoittaja annu »

Mul on Commodore B Coupè GS 1972-1977,musta kattoinen muuten väriltään metallinhohto sininen. Tämänkin sain juuri eilen,eräältä ystävälliseltä ihmiseltä joka luopui siitä kun kuuli että omistan itse commodore c:n (ei pienoismalli) ja muutenkin kaikki mahdollinen kiinnostaa opeleista kun on kyse... 8) Tämä kyseinen pienoismalli on juuri Opel team editionin.
Avatar
ata
OCF Yhteyshenkilö
OCF Yhteyshenkilö
Viestit: 15937
Liittynyt: 30 Tammi 2002, 02:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Opel Commodore

Viesti Kirjoittaja ata »

annu kirjoitti:Mul on Commodore B Coupè GS 1972-1977,musta kattoinen muuten väriltään metallinhohto sininen. Tämänkin sain juuri eilen,eräältä ystävälliseltä ihmiseltä joka luopui siitä kun kuuli että omistan itse commodore c:n (ei pienoismalli) ja muutenkin kaikki mahdollinen kiinnostaa opeleista kun on kyse... 8) Tämä kyseinen pienoismalli on juuri Opel team editionin.
Juu, juuri tämä metallin sininen Commodore B Coupe mustalla vinyylikatolla on vain tuollaisena Opel Team Edition-versiona. Samanlaisessa viistopohjaisessa vitriinipakkauksessa yleisessä myynnissä oli samanlainen, mutta metallinhohtovihreänä mustalla katolla. Ja sitten tavallisessa vitriinissä tuosta on tullut lukuisia eri värejä siviili- ja kilpa-autoina, mm. punainen (ei metallinhohto).
Opel Calibra 2.0 16V Turbo 4x4 C20LET '92 - Pontiac GTO 5.7 V8 LS1 '04 (Holden) - Pontiac Tempest 2d HT Coupe V8 5.8 '70
Vastaa Viestiin