AUTO SAKSASTA!!!

Keskustelua Opeleista
Vastaa Viestiin
dagelb
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 11
Liittynyt: 24 Touko 2002, 03:00

Viesti Kirjoittaja dagelb »

tuli täs taas armoton autokuume ja nyt kun vero alennus tuli niin taxfree autot kiinnostais!! eli onko kuinka kannattavaa lähtee hakemaan saksasta autoa miten käy papereiden, tuleeko kauhia paperisota ja auton tuonti suomeen onko kuinka kallista??
sun muuta perus juttuja auton tuonnista KERTOKAA NYT VIISAAMMAT! kiitos jo etukäteen.
€ncore
'Admiral'
'Admiral'
Viestit: 193
Liittynyt: 22 Maalis 2002, 02:00
Paikkakunta: Tyrnävä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja €ncore »

Tässäpä on kerrottu kaikki paperit mitä tarvitset:
http://mars.ton.tut.fi/import/
Irmscher
'Admiral'
'Admiral'
Viestit: 294
Liittynyt: 11 Touko 2002, 03:00
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Irmscher »

Luulisin että helpoimmalla pääse, kun antaa tehtävän jollekkin välittäjälle. Ottaavat jotain 1000e ja auto on Suomessa. Hoitaavat paperisodan. Tietty kuvat yms. pitäs saada sähköpostilla ennenkuin tekee ostopäätöksen...
mr
'Admiral'
'Admiral'
Viestit: 255
Liittynyt: 06 Huhti 2002, 03:00

Viesti Kirjoittaja mr »

Johan näitä taxfree autokauppoja tuntuu olevan joka niemessä ja notkossa. Ei lienee kannattavaa lähteä itse matkaan. Diilerin siivu kun on samaa luokkaa matkan hinnan kanssa ja jää itseltä saksanpään paperisota pois. Lisäksi mahdollisissa reklamaatiotapauksissa on etusi mukaista, että olet ostanut auton suomalaiselta yritykseltä, jolloin sinua suojaa Suomen kuluttajansuojalaki, eikä tarvitse lähteä peräämään saataviaan jonkun saksalaisen liitto-osavaltion kuluttujajärjestön kautta saksan kielellä...
Fox
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 27
Liittynyt: 21 Touko 2002, 03:00
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Fox »

Mitens tämmönen asia menee jos tuo Saksan maalta konevaihtoauton? eli esim. vectraan vaihettu 3.0 6-kone! tämähän on Suomen lain vastaista! eikö?
Saako sen Suomessa rekisteriin kun muutokset on tehty muualla ja joskus 93-95 taitteessa? Vai onko tämä sama asia kun 6-koneisen Mantan rekistereröinti: ei toivoakaan!
Vanhat Opelit on jees!
Jyrki K
'Senator'
'Senator'
Viestit: 430
Liittynyt: 12 Maalis 2002, 02:00

Viesti Kirjoittaja Jyrki K »

Kyllähän Vecculiin voi laittaa kolmilitraisen prosenttisääntöjen mukaan. A- ja B-veccua kun on tehty 2.5 kuutosella ja 3-litrainen on 20% isompi kuutiotilavuudeltaan.
Fox
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 27
Liittynyt: 21 Touko 2002, 03:00
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Fox »

no korjaus: Calibra V8 4.8 Turbo! tuommosen bongotin tuolta Saksan maalta mikä ei varmastikkaan ole laillinen täällä Suomen maalla! onko ko. auto mahdollsta saada täällä rekisteriin?
Vanhat Opelit on jees!
Vastaa Viestiin