WRC-Focuksen takalasin paksuus?

Keskustelua kaikenlaisesta moottoriurheilusta.
Avatar
Megaman
'Diplomat'
'Diplomat'
Viestit: 3829
Liittynyt: 07 Tammi 2003, 02:00
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Megaman »

Miro.Simounen kirjoitti:laitas kauko-ohjauksen ja ajas näytön läpi kutee gaystationilla.. ei tulis henkilövahinkojakaan.
Onko toi homoasema vihdoinkin vastaus ikäviin sukupuolitauteihin? :lollis: :lollis: :lollis: :lol:
Omega A & B...Peugeot 407 Coupe', 206, Peugeot Boxer , C2 VTS, C5 SX 2.0i Break, BX, Xantia, 309, Bombardier Quest 500...Knaus Eifelland...etc...jne...
Avatar
Opelix76
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 46
Liittynyt: 27 Helmi 2007, 18:23

Viesti Kirjoittaja Opelix76 »

Jotenki kohtuuton tuo FIAskon päätös. Olis annettu kuskien pitää pisteet, mutta tallia oltais rankaistu, niin olis jotenki oikeampi. Tuo takalasi tuskin vaikutti montaa sekuntia tuloksiin.
jpisteh
'Diplomat'
'Diplomat'
Viestit: 4258
Liittynyt: 17 Helmi 2002, 02:00

Viesti Kirjoittaja jpisteh »

Eikös meillä ole jo Historic-luokat ja alkupään Historiceissä ei elektroniikka häiritse. Siis Historicciä seuraamaan, siellä näkyy hienoja autoja 1600RS, 1800RS, 400 jne.

Mielestäni autourheilun kuninkuuslajeissa (ralli ja F1) kuuluu olla sen päivän elektroniikka, mitä normiautoissakin käytetään. Silloin perustella moottoriurheilu myös tuotekehityksen kannalta.

B-ryhmää kiva muistella ja ihannoida, sillä nehän on kovia pelejä, sillä niillä pärjää vielä monella pätkällä nyky N-ryhmäläisille :-). Siis autossa oli tehoa ja huono ajettavuus, pito perustui vahvista aerodynamiikkaan. Pidon katoaminen oli aika "häilyvä" ja B-ryhmäläiset tekivät paljon ulosajoja, joista osa päättyi aika surullisestikkin. Voisi olla, että kaikki WRC-kuskit kaipaisivat B-ryhmäläisiä työkaluikseen.

Olikohan Focuksen lasit alihankkijan moka, alihankkija meni ilmoittamatta ohentamaan lasia, unohtivat vain ilmoittaa rallitiimille.

j.h

Tuolla tasolla peli on tiukkaa ja säännöt ovat tehty noudatettavaksi pilkulleen, jos meinaa mestaruudesta ajaa.
Avatar
Jarno.v
'Diplomat'
'Diplomat'
Viestit: 1028
Liittynyt: 09 Joulu 2003, 02:00
Paikkakunta: oulun lääni

Viesti Kirjoittaja Jarno.v »

Bossen ois pitäny tehä niinku carlos muinoin, kypärä taka-lasista läpi vaan maalissa ettei jää todisteita 8)
Vastaa Viestiin